Eli Meidän laumaan on tullut uusi jäsen, 6kk ikäinen Romeo. Romeo lensi Tsekistä Suomeen muutama viikko sitten ja on kotiutunut hienosti. Tänään oltiin tokissa toko & näyttelyharjoituksissa. Romeo pysyy hienosti paikallaan kaikissa asennoissa, tulee reippaasti luokse ja lyhyet seuraamispätkätkin rupeaa sujumaan. Näyttelytreenissä seisoi kuin tatti paikoillaan (paitsi silloin kun istui ;D ) ja antoi vaan pusuja "tuomarille".. Tosi ihana ja rakastettava poika kyllä!

Touhon sisäsiisteys ja käyttäytminen taantui kun Romeo tuli.. Touho merkkasi joka ikisen nurkan omakseen ja juoksi kaikki yöt Romeon perässä ja härnäsi.. nyt sekin on tottunut uuteen tulokkaaseen ja parin päivän häkki jäähyn jälkeen (Touho ei ole koskaan ennen elämässään ollut häkissä luovutusiän jälkeen..) Rupesi wc:ssä käynti maistumaan taas, ei ole tarvinut aamulla yhteenkään kusilätäkköön astua sen jälkeen. Toooosi kiva! :))

Touhosta on tullut myös sosiaalisempi Romeon tulon jälkeen, se ottaa enempi kontaktia kaikkiin ja on paljon reippaampi ulkonakin, vetelee spurtteja ja iloloikkia. (Tiedoksi joka ei tiennyt, meillä myös Touho käy joka päivä ulkona juoksentelemassa.)